mandag 28. mars 2011

God stemning og dårlig vær

Vi er for øyeblikket i Hoi An. Her er det veldig koselig, så det gjør ikke så mye at været er litt dårlig. Vi har late dager, med litt shopping og sightseeing... I går leverte vi klær til vask. Linn leverte blant annet begge buksene sine, før vi innså at det var iskaldt ute (vel...vi er godt vant nå, så 20 grader føltes i hvert fall iskaldt). Vi gikk derfor like godt innom et par av de over 200 skredderene som finnes i denne byen, og fikk sydd oss noen klær. Thomas fikk seg en hettejakke og Linn en vanlig bomullsgenser. I tillegg venter en cardigan, men den hadde de gjort noe feil med, så den var alt for liten.

Vi har også vært innom A Dong Silk der Thomas har bestilt dresser, samt en mindre skredder som holder på med trenchcoat til Linn. Nå er spørsmålet bare om hun ikke må ha seg en kjole også?!?

("Alladin-bukse" til frysepinn ble fikset på en time, til under 60 kroner)

Selv om Linn gjerne innrømmer at hun liker denne måten og shoppe på, og godt kan bli vant til det, er det ikke snobberi altså. Vi har ikke sett en eneste vanlig klesbutikk her... Så når man trenger en genser, hva gjør man da? Jo, man får den skreddersydd!

Håper alle har det bra hjemme :)

4 kommentarer:

  1. Selvfølgelig må Linn ha seg en kjole også. Det skulle jo bare mangle. Gjerne flere kjoler spør du meg, og hva med en dress, og skjorter? Det går an å sende hjem vet dere ;)kos dere max

    SvarSlett
  2. Det ble visst kjole og, ja. Og jakke(r)... Og mange kilo sendt hjem, men det er de visst vant til her. Postkontoret har en service der de tar med seg alt de trenger og kommer til hotellet. Kasse til å pakke i, alle skjemaer (tro meg man må fylle ut mange), vekt osv. Så nå er klærne våre på vei hjem.

    SvarSlett
  3. Ser dere koser dere :))))) send noen kjoler til meg og da he he.....klem mamsen

    SvarSlett
  4. så gøy!!! jeg og vil :-D

    SvarSlett