søndag 8. mai 2011

Safari på Koh Samui

Vi har vært opptatt med dykkekurs på Koh Tao den siste uken, og derfor har dere fortsatt ikke fått høre om vårt fantastiske strandliv. Etter Vang Vieng dro vi videre i Laos, men Linn var sengeliggende, og Thomas var sykepleier før han og ble syk. Men nok om det, vi kom oss til Bangkok, og så fort formen tillot det, stakk vi rett til thailandske paradisøyer. Både på Koh Samui (der vi var først) og Koh Phangan var dagene preget av LATSKAP på hvite strender. Det kan vel egentlig beskrives med to ord og noen bilder: Fantastisk deilig.

(Chaweng beach, Koh Samui)

(Hurraaaaa!)



(Koh Phangan)

(Bungalow-livet på Koh Phangan).

Selv om vi elsker strandlivet, klarte vi å rive oss løs og ta en pause fra latskapen på Koh Samui, for å dra på safari! Fremkomstmiddelet var lastebil, og setene var på lasteplanet, men ellers vet jeg ikke helt om det kan kalles safari. Vi red på en elefant og så elefant-, ape- og krokodilleshow i verste komersielle turiststil.

(turistifisert elefantpark)

(Elefantene gikk faktisk rundt og samlet inn tips etter showet)

(Vi hadde ikke nubbesjangs...)


(når man legger 100 bath ned i svelget til en krokodille, kan man enten la de gå tapt eller risikere armen for å få igjen de 20 kronene)

På programmet sto også bading i en foss. Selve fossen var fin, men badingen foregikk litt unna i en dam. Der var det stappfullt av turister og man måtte omtrent svømme i etasjer, så vi nøyde oss med vassing.

Det kuleste på turen var elefantridningen, selv om det er skummelt å sitte på et så stort dyr og ikke ane hva man skal gjøre hvis det plutselig går bananas! Heldigvis var elefanten "vår" snill :)

I den veldig kommersielle dyreparken, der safarien foregikk,kunne man også betale noen bath og få holde, kose med og mate alle slags dyr. For eksempel en tigerunge.

(tøffinger?)

Oppdatering om dykking kommer og en dag.

3 kommentarer:

  1. Åh... Jeg er SÅ misunnelig. Jeg vil også dykke. Ser ut som om dere koser dere vannvittig. Gleder meg til å lese om dykkingen :)

    SvarSlett
  2. Dette må jo gi mersmak, det høres helt fantastisk ut:-)
    Vi følger med.
    Hilsen fam. Glum

    SvarSlett
  3. Dykkingen eller safarien, pappa? For det holdt egentlig med en safari. Når det gjelder dykkingen derimot, er jeg redd vi er hekta! :)

    Gina, det er supergøy. Vi endte jo opp med å ta to kurs! ;)

    SvarSlett